Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia

PSD mizează pe Alexandru Potor la Primăria Slobozia. Potor a fost desemnat candidat în urma unui sondaj, care a cuprins o listă cu opt nume de social democrați. În final, nominalizarea a fost făcută între primii doi clasați Alexandru Potor și Marius Ștef. Alexandru Potor are o vastă activitate în domeniul accesării fondurilor europene. A fost președinte al Federației Naționale a Grupurilor de Acțiune Locală din România și secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene și la Ministerul Agriculturii în Guvernul Dăncilă.

Potor afirmă că muncipiul Slobozia nu are suficiente resurse financiare proprii pentru a se dezvolta și cu atât mai puțin pentru a le epuzia în proiecte eșuate. Candidatul PSD susține că vremea experimentelor a trecut și că singura cale viabilă de dezvoltare este accesarea fondurilor europene.

Președintele PSD Ialomița a afirmat că își dorește o campanie electorală pozitivă axată pe dezbateri și proiecte.

Deși PSD nu a făcut încă nominalizarea pentru candidatul la președinția Consiliului Județean ialomita, Marian Pavel a declarat că îl susține în acest sens pe Cătălin Grigore, vicepreședinte al instituției.

Politica, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.