PRO România a anunțat candidații pentru Urziceni și Amara

Partidul PRO România și-a desemnat doi dintre candidații la alegerile locale pentru orașele din Ialomița. Ion Măiță, actualul primar PSD al orașului Amara va candida pentru un nou mandat, însă de data aceasta din partea formațiunii PRO România. La Urziceni, partidul lui Victor Ponta susține candiatura Oanei Martinescu. Deși fără experiență în domeniul administrației publice, tânăra care provine din mediul de afaceri al municipiului, este convinsă că proiectul său electoral va face din Urziceni un oraș mai sigur și prosper.

Actualul primar din Amara a declarat că a ales să candideze pe listele PRO România pentru că aici a găsit susținere pentru proiectele sale.

Fondatorul filialei Ialomița a partidului PRO România, Marian Neacșu, a afirmat că pe listele sale sunt și alte nume importante din PSD și că se se așteaptă la un rezultat foarte bun la alegerile locale.

De asemenea, Marian Neacșu și-a exprimat dorința de a-l avea alături, în partid, pe Victor Moraru, președintele Consiliului Județean ialomita.

Pentru Primăria Slobozia, Pro Romania îl susține pe Adrian Mocioniu, actualul edil, iar la Consiliul judetean pe fostul prefect de Ialomița Gigi Petre.

Politica, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.