Măsuri pentru limitarea răspândirii COVID-19 în Ialomița

Autoritățile din Ialomița se pregătesc pentru ce este mai rău în lupta cu epidemia de coronavirus. Consilierii județeni au votat alocarea a peste 1,7 milioane de lei din fondul de rezervă și de dezvoltare a județului pentru prevenirea și limitarea efectelor epidemiei de coronavirus în Ialomița. Banii vor fi folosiți pentru achiziționarea unei izolete și pentru aparatură medicală necesară în cazurile de îmbolnăviri cu noul coronavirus. Sumele au fost aprobate în cadrul unei ședinte de îndată a Consiliului Județean Ialomița (14 MARTIE 2020).

Președintele Victor Moraru a declarat că dacă legislația i-ar permite, ar închide județul pentru a limita evolutia infectiilor.

Și Spitalul Județean de Urgență din Slobozia se pregătește să intre în lupta cu COVID 19.

Solicitarea Spitalului Municipal Fetești de alocare a unor sume de bani pentru achiziționarea de substanțe dezinfectante și echipament medical nu a fost aprobată întrucât cererea nu a fost fundamentată corespunzător.

În Ialomița sunt 30 de persoane în carantină și 100 izolate la domiciliu. Nu este înregistrat încă niciun caz de îmbolnăvire cu COVID 19 la nivelul județului.

Administratie, Sanatate, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.