Voluntari în lupta cu COVID-19 la Perieți

În vremuri de criză, solidaritatea este cea care îi ajută pe oameni să meargă mai departe. Așa au gândit zeci de voluntari care au dat curs solicitărilor autorităților locale din Perieți de a veni în sprijinul bătrânilor din satele din Bărăgan. Aceștia au împărțit mii de produse de dezinfectare și le-au explicat oamenilor cum să-și protejeze casele și gospodăriile pentru ca epidemia de coronavirus să nu se extindă (21 MARTIE 2020).

Voluntarii, de toate vârstele, au mers pe fiecare stradă din satele Misleanu și Stejaru și au împărțit sătenilor kit-uri de igienă. Au avut prioritate bătrânii, familiile cu mulți copii și persoanele cu venituri reduse. Mirela și Elena sunt doar două dintre cei peste douăzeci de voluntari care au ales să se implice în acțiunea organizată de primărie și speră ca gestul lor să îi ajute pe oameni în lupta cu temutul virus.

Sătenii s-au bucurat de ajutorul oferit, cu atât mai mult cu cât o parte dintre produsele folosite pentru dezinfecatrea locuințelor s-au scumpit sau se găsesc foarte greu pe piață.

Produse pentru dezinfectare au fost împărțite și locuitorilor din satele Fundata, Păltinișu și Perieți.

Administratie, Social, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.