Pompierul răpus de coronavirus, înmormântat la Fetești

Pompierul ucis de noul coronavirus a fost condus astăzi pe ultimul drum. Militarul avea numai 48 de ani, era din Fetești și lucra la ISU Dobrogea, detașamentul din Cernavodă. Bărbatul a pierdut lupta cu temutul virus sâmbătă. Familia salvatorului nu a putut participa la slujba de înmormântare. Soția și copiii sunt internați în Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța pentru că sunt și ei infectați. Trupul bărbatului a fost luat de la Spitalul “Matei Balș” din capital[ și dus la Cernavodă , unde pompierul a lucrat vreme de 13 ani. Apoi convoiul a oprit în fața casei pomierului din Fetești, iar vecinii și toți cei care l-au cunoscut au ieșit la poartă ca să-și ia ramas bun de la el.

Alături de salvator, pe ultimul său drum pe acest pământ i-a fost doar sora și câțiva colegi. Slujba a avut loc în fața bisericii din cartierul Vlașca.

Pompierul a fost înmormântat la cimitirul din cartierul Vlașca din Fetești. La ora 11,15 sirenele autospecialelor au sunat în toată țara în semn de omagiu pentru militarul răpus de cumplitul virus.

Social, Stiri