Fundația pentru Ialomița, alături de copiii din Valea Măcrișului

Premii în bani și cărți pentru biblioteca școlii sunt surprizele pregătite de Fundația pentru Ialomița pentru copiii din Valea Măcrișului în preajma zilei de 1 iunie. Zece dintre elevii școlii din localitate, care au obținut rezultate remarcabile la olimpiadele și concursurile școlare din acest an, au fost răsplătiți de membrii fundației cu premii în valoare de câte 300 lei pentru fiecare olimpic. Evenimentul vine în continuarea unei acțiuni începută în luna decembrie, când Fundația pentru Ialomița a organizat la Valea Măcrișului un spectacol caritabil în urma căruia s-au strâns 9.500 lei. Inițiativa i-a aparținut unui tânăr din localitate și a fost sprijinită de fundație.

Doi dintre cei zece elevi premiați de fundație au obținut punctaj maxim la concursurile școlare, iar ceilalți 8 au avut peste 90 de puncte, fapt cei i-a clasat pe primele locuri în competițiile școlare.

Alături de copii a fost și deputatul Ștefan Mușoiu , care i-a felicitat pe micii olimpici și i-a încurajat să învețe pe mai departe la fel de bine pentru a-și împlini visurile în viață.

Pentru cei mici, premiile obținute au fost o surpriză neașteptată. Cei mai mulți și-au făcut deja planuri pentru vacanța mare, iar banii vor fi investiți pentru distracție și relaxare.

Organizatorii speră ca acestî acțiune să devină un eveniment anual, care să-i sprijine pe copiii din localitate.

Educatie, Stiri