800.000 lei alocați prin A.D.I. Ialomița pentru 4 primării din județ

Aproape 800.000 lei este valoarea proiectelor finanțate de Consiliul Județean Ialomița pentru primăriile din Grindu, Maia, Moldoveni și Reviga în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală. Sumele, câte 200.000 lei pentru fiecare primărie, acordate prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița, vor fi folosite pentru modernizarea iluminatului public și pentru construirea unui teren de sport multifunctional în satul Rovine (3 IUNIE 2020).

Programul Județean de Dezvoltare Locală reprezintă pentru primăriile din Ialomița o soluție pentru creșterea calității vieții în localitățile județului.
Sumele acordate unităților administrativ- teritoriale sunt repartizate după principii europene, sunt ușor de accesat , cu procedure simplificate și termene scurte de implementare.

Pentru cadrul financiar 2021-2027, ADI Ialomița își propune să absoarbă, în mod direct, fonduri europene.

În cei trei ani de la înființare, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița a finanțat peste 50 de proiecte ale primăriilor din județ, proiecte pentru care Consiliul Județean Ialomita a alocat 15 milioane de lei.

Administratie, Stiri