Vlădeni, Traian, Movila și Jilavele au primit finanțare prin A.D.I.

Primăriile Movila, Jilavele, Traian și Vlădeni au primit finanțare de la Consiliul Județean pentru proiectele depuse Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița. Suma acordată este de 200.000 lei pentru fiecare proiect. Investițiile vizează modernizarea sistemului de apă, a scolilor sau a serviciului de salubritate, precum și înființarea unui loc de joacă pentru copii (13 IULIE 2020).

La Vlădeni va fi modernizat sistemul de alimentare cu apă prin montarea a 800 de contuare noi, iar la Movila va fi amenajat un loc de joacă pentru cei aproape 140 de copii din localitate.

Comuna Traian se află la cel de-al treilea proiect finanțat prin ADI Ialomița. Suma obținută va fi folosită pentru construirea unei clădiri pentru centrala termică de la școala din localitate.

La Jilavele, proiectul finanțat de Consiliul Județean prevede modernizarea serviciului de salubritate din localitate.

Investițiile prin ADI Ialomita au asigurat o dezvoltare sigură a localităților din județ în ultimii trei ani de când funcționează asociația.

Anul acesta au fost semnate și finanțate prin Programul Județean de Dezvoltare Locală 30 de proiecte ale primăriilor din județ, alte 11 proiecte fiind în evaluare și urmează a fi semnate în perioada următoare.

Administratie, Stiri