Dragoș Soare: “Piața Revoluției, un proiect ratat al administrației Mocioniu”

Alegerile locale din septembrie au declanșat lupta electorală. Dragoș Soare, candidatul PNL la primăria Slobozia, acuză administrația condusă de actualul edil, Adrian Mocioniu, de nepăsare și minciună în rezolvarea intereselor orașului. Omul politic liberal a criticat, într-o conferință de presă organizată în Piața Revoluției, modul în care primarul Adrian Mocioniu a investit 2 milioane de euro în celebra groapă din centrul orașului. “Fără a fi finalizat, cu o parcare subterană fără intrare și cu beton în loc de arbori, proiectul modernizării centrului civic din Slobozia este o expresie clară a eșecului administrativ al celor patru ani de mandat a edilului Mocioniu”, a subliniat Dragoș Soare (16 IULIE 2020).

Candidatul liberal a prezentat și câteva soluții pentru ca lucrurile să poată fi îndreptate.

Soare susține că echipa de consilieri a PNL este una cu experiență în administrația locală dar pe listă se regăsesc și oameni noi .

Dragoș Soare a declarat că va organiza conferințe de presă în toate punctele importante din oraș, acolo unde administrația Mocioniu trebuia să realizeze investiții pentru cetățenii municipiului.

Politica, Stiri