PSD a anunțat candidații pentru Consiliul Județean, Fetești și Urziceni

Partidul Social Democrat și-a anunțat candidații pentru primăriile din Fetești și Urziceni, dar și pentru Consiliul Județean. Laurențiu Șonchereche, actualul viceprimar al municipiului Fetești, este candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului de pe malul Borcei. La Urziceni, social democrații mizează pe Elena Buculescu, președintele organizației locale, iar pentru funcția de președinte al Consiliului Județean și-a anunțat candidatura Marian Pavel, președintele PSD Ialomița. Laurențiu Șonchereche are 39 de ani și este membru PSD de aproape 20 de ani. Actualul viceprimar al municipiului a prezentat câteva dintre proiectele derulate de administrația PSD în Fetești, proiecte bazate pe atragerea de fonduri europene (21 IULE 2020).

Candidatul PSD la primăria Urziceni, Elena Buculescu, este de profesie economist și îsi dorește, ca viitor edil, să le ofere locuitorilor orașului o viață mai bună, iar tinerilor un viitor în orașul natal.

Marian Pavel și-a anunțat candidatura la președinția Consiliului Județean. Senatorul PSD a declarat că a luat această decizie încurajat de susținerea primarilor din județ.

Pavel a menționat că susținerea sa la alegerile locale din septembrie în detrimentul lui Victor Moraru a fost o decizie a Comitetului Executiv al partidului.

La Slobozia, candidatul PSD este Alexandru Potor.

Politica, Stiri