Victor Moraru: “Candidez la președinția Consiliului Județean !”

“Singura funcție pentru care sunt interesat să candidez este cea de președinte al Consiliului Județean. Nu îmi doresc alte demnități!” Este declarația făcută de Victor Moraru după anunțul senatorului Marian Pavel de a candida la șefia Consiliului Județean din partea PSD în locul lui Moraru. Actualul șef de la CJ consideră că este firesc să își dorească continuarea proiectelor începute în 2016 în județ și să se bucure de rezultatele muncii din ultimii 4 ani. Victor Moraru afirmă că se urmărește execuția sa politică în contextul în care mandatul său a însemnat pentru județ o dezvoltare certă (23 IULIE 2020).

La reproșul făcut de liderul organizației județene PSD, că a pus propria persoană înaintea partidului, Victor Moraru a răspuns cu argumente politice.

Președintele Consiliului Județean a precizat că în această luptă electorală se bazează pe proiectele realizate în Ialomița în timpul mandatului său și a menționat că mizează, de asemenea, pe sprijinul primarilor în a-i susține candidatura din partea PSD, același sprijin pe care se bazează și Marian Pavel.

Divergențele dintre cei doi oameni politici social- democrați vor afecta cu siguranță unitatea organizației județene în alegerile locale din 27 septembrie.

Administratie, Politica, Stiri