Dragoș Soare: “Slobozia are probleme serioase care se rezolvă cu oameni serioși”

Capacitatea de a genera bani pentru comunitate prin investițiile realizate, seriozitatea și experiența opținută în mediul privat în atragerea fondurilor europene sunt principalele calități pe care mizează candidatul Partidului Național Liberal la Primaăria Slobozia. Dragoș Soare se prezintă alegătorilor. Are 40 de ani, este om de afaceri și administrează o firmă cu profil agricol pe care a înființat-o în urmă cu 7 ani. Dacă mediul privat i-a arătat că doar fiind competitiv poți reuși în afaceri, politica l-a învățat cum funcționează mecanismele adiministrației și ce pârghii are un om politic pentru a face lucruri bune pentru comunitate (14 AUGUST 2020).

Familiarizat cu accesarea de fonduri europene ca urmare a proiectelor finanțate de Uniunea europeană prin care a reușit să dezvolte firma pe care o conduce, Dragoș Soare consider că aceasta este una dintre soluțiile de finanțare a proiectelor edilitare pe care un primar trebuie să le ia în calcul atunci când urmărește dezvoltarea localității pe care o conduce.

Experiența acumulată ca manager de success îî dă siguranța că va reuși să ofere orașului o perspectivă realistă și o dezvoltare durabilă.

Competiția în afaceri i-a oferit posibilitatea să demonstreze că știe să facă bani și că dincolo de carismă, un bun primar trebuie să fie și un bun manager, un bun gospodar pentru ca localitatea pe care o conduce să aibă o șansă de dezvoltare.

Politica, Stiri