Alexandru Potor, candidat PSD la Primăria Slobozia, și-a depus candidatura

Cu emoție și încredere în proiectele de guvernare locală susținute de echipa PSD, Alexandru Potor, candidatul social-democraților la Primăria Slobozia și-a depus candidatura. Tot acum au fost depuse și candidaturile pentru consilerii locali. Dosarele au fost înregistrate la Biroul Electoral de Circumscripție numărul 1 Slobozia. Alexandru Potor a fost însoțit de Marian Pavel, președintele PSD Ialomița, candidat la președenția Consiliului Județean, de deputatul Ștefan Mușoiu, de cei doi viceprimari în funcție ai municipiului Slobozia, precum și de vicepreședintele Consiliului Județean Cătălin Grigore și de președintele PSD Slobozia, Ștefan Țintă (14 AUGUST 2020).

Alexandru Potor oferă electoratului din Slobozia proiecte ambițioase și îndrăznețe, menite să transforme orașul într-un loc european comopolit, alături de soluții concrete la problemele vechi cu care se confruntă localitatea.

Candidatul PSD la Primăria Slobozia își dorește o campanie curată, centrată pe proiecte din care să câștige locuitorii orașului. Alexandru Potor are un portofoliu vast în absorbția de fonduri europene ca secretar general la Ministerul Fondurilor Europene și la Ministerul Agriculturii, dar și în calitate de președinte al Federației Naționale a GALurilor din România.

Politica, Stiri