Victor Moraru și Adrian Mocioniu, candidații Pro România, oficial în cursa electorală

Candidații PRO România pentru Consiliul Județean și Primăria Slobozia și-au depus candidaturile. Victor Moraru, actualul președinte al Consiliului Județean și Adrian Mocioniu, primarul în funcție al reședinței de județ, au depus la birourile electorale dosarele de candidatură, intrând astfel oficial în cursa electorală. Alături de ei s-au aflat Marian Neacșu, liderul Organizației PRO România din Ialomița și o parte dintre membrii echipei de campanie, dar și mulți susținători (17 AUGUST 2020).

Moraru consideră că maturitatea electoratului ialomițean va înclina balanța votului spre candidații care au demonstrat că pun interesele ialomițenilor înaintea intereselor partidelor politice.

Victor Moraru a explicat de ce a ales să candideze sub sigla PRO România.
Candidatul PRO România la funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomita mizează pe munca și rezultatele obținute în cei 4 ani de mandat în modernizarea județului.

Adrian Mocioniu, candidatul PRO România la funcția de primar al Sloboziei, consideră că atuurile sale în lupta electorală se bazează pe experiența administrativă și politică obținută în cei patru ani de mandat, dar și pe proiectele realizate sau în curs de derulare în municipiu.

Politica, Stiri