Liberalii Luminița Barcari și Dragoș Soare și-au depus candidaturile

Luminița Barcari și Dragoș Soare, candiații liberali la Președinția Consiliului Județean Ialomița și Primăria Slobozia și-au depus oficial candidaturile la birourile electorale. Alături de cei doi candidați au fost europarlamentarul Rareș Bogdan, ministrul Educației Monica Anisie, deputatul Gheorghe Tinel, dar și primari PNL în funcție, precum și câțiva dintre candidații aflați pe listele Partidului Național Liberal. Pentru Dragoș Soare schimbarea modului de a face administrație este esențială pentru ca Slobozia să poată progresa pe drumul modernizării (18 AUGUST 2020).

Luminița Barcari consideră că proiectele serioase susținute de echipa PNL reprezintă diferența care va asigura liberalilor victoria în alegeri.

Europarlamentarul Rareș Bogdan este sigur că victoria candidaților PNL în alegeri va reprezenta pentru Ialomița și Slobozia oportunitatea unei dezvoltări reale, oferind drept exemplu câteva localități din țară unde aleșii PNL au reușit să ofere cetățenilor condiții moderne de viață.

Politica, Stiri