Primarul și consilierii locali din Fetești au depus jurământul

Noul primar al municipiului Fetești și Consiliul Local și-au preluat oficial mandatele. Ceremonia de investire a avut loc la Galeriile “Lumina” din oraș în prezența prefectului județului Ialomița. La eveniment au participat fostul edil, Sorin Gafițoi, și deputatul Ștefan Mușoiu. Din cei 19 consilieri care alcătuiesc Consiliul local Fetești , 15 au fost validați de Judecătoria Fetești (29 OCTOMBRIE 2020).

Pe rând, în ordine alfabetică, consilierii au depus jurâmântul de credință. Urmează ca Judecătoria Fetești să valideze mandatele supleanților, care vor completa lista Consiliului Local Fetești.

Cu emoție și hotărât să continue proiectele începute pentru modernizarea orașului, noul primar Laurențiu Șonchereche a depus jurământul.

Noul edil își dorește să formeze împreună cu noii consilieri o echipă puternică și serioasă cu care să continue proiectele începute anterior.

Consiliul Local Fetești este alcătuit din reprezentanții a trei partide politice, respectiv PSD, PNL și PRO România. Mulți dintre ei sunt oameni noi în politică, hotărâți să pună interesele feteștenilor mai presus de neînțelegerile politice.

Și pentru fostul primar al municipiului Fetești depunerea jurământului de către noii aleși a fost un moment încărcat de emoție, dar si unul de bilanț.

Consiliul Local Fetești este alcătuit din 8 consilieri de la PSD, 8 de la PNL și 3 de la PRO România.

Administratie, Stiri