Dragoș Soare, primarul Sloboziei, investit în prezența premierului Orban

Dragoș Soare, noul primar al municipiului Slobozia a fost investit în funcție. Tot acum și-au preluat mandatele și consilierii locali. Ceremonia de constituire a fost organizată la Casa de Cultură Municipală și l-a avut ca invitat special pe Ludovic Orban, premierul României. Din cei 21 de consilieri care alcătuiesc Consiliul Local Slobozia au fost validați de Judecătoria Slobozia un număr de 20. La ceremonie au fost prezenți toți și au depus, pe rând, jurâmăntul (31 OCTOMBRIE 2020).

În urma alegerilor din 27 septembrie, Dragoș Soare a devenit noul edil al reședinței de județ. Este pentru prima dată când liberalii obțin Primăria Slobozia. După depunerea jurământului, noul primar a primit eșarfa tricoloră. Primarul nou investit a făcut un apel la unitate în Consiliul Local Slobozia pentru a rezolva multele probleme ale orașului.

La finalul ceremoniei de investire a ajuns la Slobozia și premierul Ludovic Orban. Acesta l-a asigurat pe edilul liberal al Sloboziei de susținere din partea guvernului în punerea în practică a proiectelor de dezvoltare a orașului.

Consiliul Local Slobozia are în componență 9 consilieri de la PSD, 7 de la PNL și 5 de la PRO România.

Administratie, Politica, Stiri