PSD Ialomița și-a prezentat candidații la alegerile parlamentare

comandat de Partidul Social Democrat filiala Ialomita / executat de Noro Production SRL-www.tvialomita.ro / cod unic de identificare AEP:11200020

PSD a dat startul campaniei electorale la aceeași oră, în toată țara, cu prezentarea candidaților la alegerile din 6 decembrie. În Ialomița, social- democrații au pus pe listele pentru Parlamentul României cadre didactice, oameni de afaceri, economiști și asistenți sociali. Pentru Camera Deputaților prima poziție este ocupată de deputatul în funcție Ștefan Mușoiu, singurul cu experiență în Parlamentul României (6 NOIEMBRIE 2020).

Lista continuă cu Raluca Dumitrescu , președinte GAL, care își dorește ca Ialomița să fie reprezentată în cea mai importantă instituție a statului român de oameni cărora le pasă de viitorul județului.

Actualul director al Spitalului Județean de Urgență Slobozia, Liviu Patrichi, ocupă locul trei pe aceeași listă. Satul românesc și sănătatea sunt domeniile pe care le consideră prioritare.

Pentru Alin Potinche tinerii sunt cei care au nevoie de noi cadre legislative pentru a se putea dezvolta pe măsura nevoilor lor.

Primul candidat social-democrat pentru Senat este Ștefan Țintă.

Următorul pe lista pentru Senat este fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Ialomița, Cătălin Grigore.

Următoarele poziții pentru camera superioară a legislativului românesc sunt ocupate de Nicoleta Toma, fost primar al orașului Țăndărei și Valentina Vișan, fostul director al Școlii Gimnaziale din Dridu.

Social-democrații mizează pe un loc în Senat și trei în Camera Deputaților.

Politica, Stiri