PNL și-a prezentat candidații la alegerile parlamentare

comandat de Partidul Național Liberal filiala Ialomița / executat de Noro Production SRL-www.tvialomita.ro / cod unic de identificare AEP: 11200025

Cu o echipă de candidați bine pregătiți profesional și cu o viziune de ansamblu asupra dezvoltării județului, PNL Ialomița speră să trimită în Parlamentul României doi deputați și un senator. Cu o carieră în educație și cu o expriență politică, Luminița Barcari ocupă prima poziție pe lista liberalilor pentru Camera Deputaților. Fost secretar de stat în Ministerul Educației, Barcari consideră că va putea contribui mai mult la dezoltarea învătământului în România și că va putea reprezenta mai bine interesele ialomițenilor din postura de parlamentar.

Pe locul doi la camera inferioară a parlamentului se află deputatul Mihăiță Găină, care prin votul dat la moțiunea de cenzură din postura de deputat PSD a contribuit la căderea guvernului social democrat în urmă cu un an. Găină are o vastă experiență în administrația publică locală și centrală, unde a ocupat diferite funcții publice și este unul dintre autorii inițiativei legislative care permite locuitorilor din Slobozia și Ciulnița pensionarea cu doi ani mai devreme.

Pentru funcția de senator, liberalii mizează pe Robert Chioveanu, președintele ANSVSA. Modernizarea agriculturii și a satului românesc sunt priorități pe lista candidatului PNL pentru Senat.

Politica, Stiri