Sănătatea și educația, priorități ale Luminiței Barcari în Parlament

Bunăstarea ialomițenilor și proiecte legislative menite să dezvolte sistemul de sănătate și pe cel educațional sunt câteva dintre obiectivele principale ale Luminiței Barcari, candidatul PNL pentru Camera Deputaților la alegerile din 6 decembrie. Convinsă că România are nevoie de o guvernare de dreapta, care să asigure dezvoltarea economică a țării, Luminița Barcari a luat din nou la pas satele din Ialomița pentru a le face cunoscut oamenilor ce va putea face ca viitor parlamentar (19 NOIEMBRIE 2020).

Educația, un domeniu grav afectat de criza sanitară, are nevoie de finanțare pentru modernizarea și dezvoltarea învătământului preuniversitar.

Seriozitatea de care a dat dovadă atunci când a exercitat o funcție publică, profesionalismul și empatia față de locuitorii județului o situează pe Luminița Barcari pe primele locuri în preferințele ialomițenilor la alegerile parlamentare.

Luminița Barcari este convinsă că împreună cu ceilalți candidați PNL formează o echipă care va aduce dezvoltarea și schimbarea în Parlamentul României.

(comandat de Partidul Național Liberal filiala Ialomița, executat de Noro Production SRL-www.tvialomita.ro, cod unic de identificare AEP: 11200025)

Politica, Stiri