Gura Ialomiței, comuna care a pierdut 2 primari în 9 luni de zile

urere și lacrimi într-o comună din Ialomița. Sătenii din Gura Ialomiței și-au condus pe ultimul drum primarul abia ales în funcție. Asta după ce în urmă cu doar câteva luni și fostul primar s-a stins în mod neașteptat înainte de a-și încheia mandatul. Iulian Ionașcu avea 37 de ani. Îi împlinise chiar de Bobotează. A candidat pe listele PSD, la fel ca și edilul de dinaintea sa. A început să se simtă rău la numai două zile după ce și-a sărbătorit ziua de naștere. A fost transportat la un spital din Constanța, unde medicii au constatat că suferise un accident vascular cerebral. În ciuda eforturilor, n-a mai putut fi salvat. Toată suflarea satului a încremenit de durere la aflarea cumplitei vești. Oamenii au ieșit la porți să-și jelească primarul care le-a condus destinele.

Trupul neînsuflețit al edilului a fost depus în Căminul Cultural din localitate, unde oamenii au venit cu flori și candele pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Sătenii nu își pot explica năpasta care s-a abătut asupra lor și cred că este vorba de un blestem. În urmă cu doar 9 luni și fostul primar a murit fulgerător din cauza unor afecțiuni de care suferea, iar la 3 luni s-a stins și soția acestuia tot într-un mod neașteptat. Acum, localnicii l-au condus pe ultimul drum și pe noul edil.

Primarul a lăsat în urma lui o soție devastată de durere și doi copii fără tată.

Eveniment, Stiri