8 contracte de finanțare semnate de primării cu ADI Ialomița

Toamna aduce edililor din județ noi fonduri pentru proiectele de dezvoltare locală. Opt primării din Ialomița au semnat contractele de finanțare cu Consiliul Județean în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală. La Ciulnița, Săveni și Bucu cei 300.000 lei obținuți de la Consiliul Județean în urma proiectelor depuse la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița vor fi investiți în modernizarea unor drumuri de interes local (6 SEPTEMBRIE 2021).

Pentru edilii din Gura Ialomiței, Miloșești și Scânteia prioritățile sunt legate de modernizarea iluminatului stradal, construirea unui teren sintetic de sport și înființarea unui centru pentru activități extrașcolare.

Îmbunătățirea rețelei de apă potabilă din comună și a sistemului de salubrizare sunt proiectele depuse la ADI Ialomița de primarii din Gheorghe Lazăr și Sfântu Gheorghe.

Consiliul Județean Ialomița a decis să finanțeze în acest an toate proiectele declarate eligibile depuse de administrațiile locale din județ la ADI Ialomița, indiferent de numărul lor. Hotărârea vine în sprijinul efortului edililor de a moderniza satele și orașele județului.

Administratie, Stiri