Bilanț la un an de mandat la conducerea Primăriei Dridu

După ani întregi în care a bătut pasul pe loc, comuna Dridu a pornit pe drumul anevoios al modernizării. La acest efort au pus umărul noua echipă de la conducerea primăriei, hotărâtă să construiască mai bine și mai repede viitorul comunei, dar și localnicii, care au înțeles că trebuie să se implice mai mult în viața comunității dacă vor o localitate frumoasă și prosperă. După un an de mandat, primarul Lucian Dumitru este bucuros că a reușit să pună în practică o parte dintre promisiunile electorale. Până la sfârșitul anului vor fi modernizate stadionul și iluminatul public, iar centrul localității va căpăta altă înfățișare.

Siguranța cetățenilor este prioritară pentru edil, așa că de-a lungul drumului județean care traversează localitatea vor fi construite trotuare, iar Politia Locală a fost reorganizată.

O atenție deosebită este acordată mediului înconjurător. Deșeurile sunt colectate selectiv, iar pentru cele care provin din demolări au fost create zone speciale de depozitare.

Proiectele aflate în implementare, dar si cele de viitor sunt adaptate nevoilor reale ale oamenilor.

Grija față de ceilalți și munca în echipă sunt cheia succesului la Dridu.

Dornic să transforme localitatea într-o comună modernă, edilul a înțeles că nu e timp de pierdut. Sprijinit de consilierii locali a trecut imediat la treabă, iar acum, după un an de mandat poate să spună cu satisfacție că a fost un an greu, dar plin de reușite.

Administratie, Stiri