CJ Ialomița a finalizat modernizarea a încă 50 km de drumuri județene

Ialomițenii din zona de vest a județului se bucură de drumuri moderne și sigure. Consiliul Județean Ialomița a finalizat modernizarea a trei sectoare de drumuri județene ce însumează aproape 50 de kilometri. Proiectul, început în urmă cu aproape 7 ani, a fost finanțat cu fonduri europene, guvernamentale și județene și are o valoare totală de peste 23 de milioane de euro.

Lucrările de modernizare s-au încheiat, cum rar se întâmplă în România, la termenul prevăzut în contract.

Lucrările de modernizare au început în 2019. Desi starea de degradare a drumului și configurația din teren au creat dificultăți, constructorul a reușit să finalize la timp cele trei sectoare de drum.

Cele trei sectoare de drum modernizate de Consiliul Județean, DJ 101, DJ 302 ȘI DJ 402 ,facilitează legăturile celor 9 localități pe care le străbat cu județele limitrofe, dar și cu capitala.

Investiția este importantă nu doar pentru locuitorii din zonă , dar și pentru mediul de afaceri, în zonă fiind cel mai important bazin legumicol din Ialomița.

Pe lângă creșterea gradului de siguranță rutieră și reducerea timpului de călătorie, investiția crează oportunități de dezvoltare economică a județului.

Administratie, Stiri