Marin Constantin, noul prefect al județului Ialomița

Ialomița are un nou prefect. Social-democratul Marin Constantin a fost investit în funcție de ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode. Ceremonia de investire s-a realizat în sistem videoconferință, în prezența celor doi subprefecți de Ialomița, Tonița Manea și Gheorghe Babageanu. La eveniment au mai participat președintele Consililui Județean Ialomița, Marian Pavel, deputatul PSD Raluca Dumitrescu și reprezentanții unor instituții (6 IANUARIE 2022).

În cadrul aceleași ceremonii au mai fost investiți prefecții din județele Bacău, Dolj, Iași și Ilfov.

Noii reprezentanți ai guvernului au fost sfătuiți de ministrul de interne să acorde o atenție deosebită situației pandemice în contextul valului 5 și să intensifice campania de vaccinare în județele pe care le conduc.

Marin Constantin a fost subprefect al județului Ialomița în anul 2012 și primar al comunei Albești timp de 12 ani. Prin numirea sa, echipa din fruntea Instituției Prefectului s-a reunit in formula completă. Funcția de prefect a fost deținută interimar timp de 3 luni de subprefectul Tonița Manea, după eliberarea din funcție a prefectului USR-PLUS Mihai Tănăsescu.

Administratie, Stiri