Proiecte noi derulate în comuna Dridu

În comuna Dridu, autoritățile locale nu au timp de pierdut. Zeci de proiecte, gândite pentru a moderniza localitatea, așteaptă să fie puse în practică anul acesta. Unele au început deja să prindă contur, iar altele vor fi demarate în perioada următoare. Iar schimbările încep să devină vizibile. Centrul localității a fost reamenajat, iar pentru legumicultorii din zonă a fost creată o piață modernă, dotată cu 14 tarabe noi, unde producătorii agricoli din comună să își poată vinde legumele.

O altă prioritate a autorităților locale din Dridu o reprezintă sănătatea locuitorilor comunei. În acest sens, a fost renovat Centrul medical de permanență din localitate, fapt ce a sporit gradul de confort atât al personalului medical care lucrează aici, cât și al pacienților. A fost amenajată o parcare, întreg spatiul a fost zugrăvit, iar sobele cu lemne au fost înlocuite cu o centrală electrică.

Centrul de permanență asigură sevicii medicale de prim ajutor pentru cele 10 sate din imprejurimi și funcționează în afara orelor de program ale cabinetelor medicilor de familie.

Mereu în slujba cetățenilor, edilii au gândit pentru acest an proiecte menite să ridice standardul de viață al locuitorilor din Dridu.

Administratie, Stiri