Consiliul Județean Ialomița, 30 de ani de activitate

ConsilIul Județean Ialomița a împlinit 30 de activitate. Istoria acestei instituții începe în 1992,când, după primele alegeri locale libere din România, se constituia primul mandat în conducerea acestei instituții. Momentul a fost marcat de reprezentanții administrației județene printr-un amplu eveniment organizat la sala Europa a Consiliului Județean. Au fost prezenți reprezentanții administrației județene din ultimele trei decenii și până în prezent. Pe scenă, au fost evocate momentele de început, cu greutățile specifice oricărui debut, realizările din anii care au urmat și speranțele unui viitor mai bun pentru Ialomița (28 APRILIE 2022).

Nu a fost uitată nici istoria încărcată de semnificații a județului și nici cultura și arta care au rodit pe aceste meleaguri.

În cei 30 de ani de existență, la conducerea Consiliului Județean au fost 6 președinți. Primul președinte al Consiliului Județean Ialomița, în mandatul 1992-1996, a fost Iulian Zaharia. Prezent la eveniment, acesta și-a amintit de greutățile întâmpinate de administrația județeană post decembristă.

Au fost oferite plachete omagiale secretarilor județului, dar și reprezentanților instituțiilor subordonate Consiliului Județean.

Evenimentul s-a încheiat cu un spectacol artistic susținut de artiști din Ialomița.

Administratie