Cel mai mare centru medical din mediul rural din Ialomița, inaugurat la Stelnica

Localnicii din Stelnica vor beneficia de servicii medicale la standarde europene. Autoritățile locale au inagurat aici cel mai mare Centru Medical din mediul rural din Ialomița. Clădirea cu o suprafață utilă de aproape 600 metri pătrați are un nivel și dispune de două cabinete stomatologice, unul ORL, un cabinet de medicină de familie și altul pentru oftalmologie. De asemenea, centrul medical este prevăzut cu o sală de tratamente și una de așteptare, dar și o farmacie. Toate vor funcționa într-un spațiu modern, utilat cu echipamente medicale performante.

Construcția Centrului medical a costat 2 milioane de lei și a durat 5 ani. Fondurile au fost asigurate de la guvern prin PNDL 2 și de la bugetul local.

Unul dintre cabinetele medicale care va funcționa aici este cel de medicină de familie. În prezent, cabinetul se află într-o casă naționalizată din satul Maltezi iar mutarea lui in noul Centru medical este pentru medicul de familie al comunei un vis împlinit.

Centrul medical de la Stelnica va asigura servicii medicale atât pentru locuitorii comunei, cât și pentru pacienții din satele vecine.

Administratie, Sanatate, Stiri