Conacul Manasia, locul ideal pentru o nuntă ca-n povești

Sezonul nunților din acest an se apropie de sfârșit, însă organizatorii pregătesc deja evenimentele din 2023. Noul trend pare să fie nunta organizată la conac. Atmosfera aristocrată, decorul de poveste și experiențele culinare unice îi determină pe tot mai mulți tineri să aleagă să-și unească destinele într-un astfel de loc.

Pentru a-i convinge pe viitorii miri că o petrecere de nuntă la conac poate deveni un eveniment memorabil, Domeniul Manasia a găzduit o nuntă de probă. Viitoarele cupluri au putut admira eleganța clădirii autentice din secolul al XIX lea, serviciile de înaltă calitate și au putut gusta din meniurile sofisticate.

Ionela și Dan au stabilit nunta pentru luna august a anului viitor. Și-au dorit să aibă parte de o experiență unică, așa că au închiriat deja conacul pentru evenimentul mult așteptaț.

Noul sezon în materie de nunți poate aduce însă scumpiri și de până la 40%. Doar aranjamentele florale la un astfel de eveniment depășesc 10.000 de euro.

Mâncarea servită nuntașilor și vinurile sunt produse la conac, iar meniul pleacă de la 100 de euro.

De un buget consistent este nevoie și pentru rochia de mireasă. La modă rămâne albul , iar în tendințe sunt mânecile bufante.

Candelabrele din cristal, tacâmurile aurite, interioarele încărcate de istorie, atmosfera boemă, discreția locului și felul în care este gândit fiecare detaliu sporesc eleganța evenimentului și fac din nunta la conac nunta mult visată.

Eveniment, Stiri