Concert caritabil de sărbători la Dridu

Bucuria de a dărui zâmbete de sărbători i-a transformat pe elevii Școlii Gimnaziale din Dridu în ajutoare ale lui Moș Crăciun. Cu gândul la colegii lor mai puțin norocoși, două fete inimoase au pus la cale un eveniment caritabil, care a avut drept scop strângerea de fonduri pentru darurile de Crăciun oferite copiilor la care Moș Crăciun nu reușește să ajungă în fiecare an.

Proiectului i s-au alăturat alți elevi ai școlii din localitate și împreună au realizat un concert caritabil de colinde. În centrul comunei, frumos luminat de sărbători, copiii au vestit localnicilor veniți să-i asculte, Nașterea Mântuitorului. Pregătirile pentru acest proiect au început încă din luna octombrie. De mare ajutor le-a fost copiilor doamna bibliotecar, care i-a coordonat și îndrumat.

Pe lângă bani, elevii au stâns alimente, hăinuțe, jucării și cărți, pe care le vor oferi familiilor cu venituri modeste din localitate. Iar unii dintre ei și-au scos la vânzare picturile pentru a face rost de mai mulți bani pentru cadourile pe care le vor dărui de Crăciun.

Concertul caritabil organizat de copiii școlii din Dridu s-a bucurat și de participarea trupei “Vis -a Vis”, o trupă formată din artiști din Dridu și din Fierbinți, care a vrut să împărtășească impreună cu elevii bucuria de a dărui speranță și zâmbete de Sărbători. Acțiunea copiilor a fost apreciată de localnici, care au venit în număr mare pentru a asculta colindele și a face donații.

În urmă cu câteva săptămâni, elevii din Dridu au reușit să stângă banii necesari pentru achiziționarea unui aparat auditiv pentru un băiețel din clasele primare.

Educatie, Eveniment, Stiri