Consiliul Județean Ialomița sprijină fotbalul ialomițean !

Asociatia Judeteana de Fotbal Ialomita, in calitate de beneficiar, implementeaza proiectul “Fotbalul judetean – baza piramidei, locul unde fotbalul si comunitatea se intalnesc cel mai direct “, proiect finantat de Consiliul Judetean Ialomita prin programul sportiv de utilitate publica “Promovarea sportului de performanta”.

Obiectivul general al proiectului il constituie dezvoltarea sportului de masa ca latura a educatiei tinerei generatii, dezvoltarea imaginii judetului Ialomita prin obtinerea de rezultate sportive si realizarea de performanta in fotbalul ialomitean prin crearea de conditii optime de joc si asigurarea de materiale sportive jucatorilor din campionatul judetean de fotbal.

In acest sens se vor achizitiona mingii, kelen si doua seturi porti de fotbal de care vor beneficia toti membrii afiliati la AJF Ialomita.

Investitia este menita ca prin organizarea si desfasurarea activitatilor sportive in domeniul fotbalului sa duca la descoperirea si indrumarea tinerilor catre sport, la atragerea unui numar cat mai mare de copii din comunitatea Ialomiteana in cadrul echipelor de fotbal, dar si atragerea unui numar cat mai mare de spectatori si simpatizanti ai sportului in general si ai fotbalului in mod special.

Valoarea totala a proiectului este de 169.195 lei din care : a) Consiliul Judetean Ialomita – 132.637 lei; b) Asociatia Judeteana de Fotbal Ialomita – 36.558 lei;

Durata implementarii proiectului este pe perioada anului competitional 2023-2024.

Anunturi, Sport