Excelența în educație, premiată și în acest an de CJ Ialomița

Excelența în educație, premiată și anul acesta de Consiliul Județean Ialomița. Pe lista celor mai performante școli din Ialomița se află 31 de unități școlare care au obținut premii la concursurile și olimpiadele școlare în anul școlar 2022-2023. Vor fi premiați 685 de elevi și 244 de cadre didactice. Valoarea totală a premiilor este de aproape 270.000 lei.

Consiliul Județean Ialomița a semnat contractele de finanțare cu unitățile școlare ce urmează să primească sprijinul financiar pentru elevii olimpici. Liceul de Arte “Ionel Perlea” din Slobozia se situează pe primul loc cu cea mai mare valoare a premiilor, aproape 59.000 de lei, fiind urmat de Colegiul Național “Mihai Viteazul” din Slobozia cu peste 44.000 de lei și Liceul Teoretic “Carol I” din Fetești cu 27.000 de lei.

Dintre școlile generale, pe primul loc cu cea mai mare sumă acordată se află Școala Gimnazială nr. 3 Slobozia. Pe următoarele două locuri se situează Școala Gimnazială “Sfântul Andrei” Slobozia și Școala Gimnazială “Alexandru Odobescu” din Urziceni.

Comparativ cu anul trecut, valoarea premiilor pentru elevii ialomițeni olimpici și dascălii care i-au pregătit este anul acesta cu peste 50.000 lei mai mare.

Administratie, Educatie, Stiri