Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia la alegerile din 9 iunie

Partidul Social Democrat și-a lansat candidații la Primăria și Consiliul Local Slobozia pentru alegerile locale din 9 iunie. Evenimentul a avut loc la Casa Municipală de Cultură “Nicolae Rotaru” în prezenta a sute de membri și simpatizanți. Social-democrații din Ialomița îl susțin în lupta pentru Primăria Municipiului Slobozia pe Alexandru Potor, administratorul public al județului Ialomița. Cu o vastă experiență în administrație, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii și în cel al Fondurilor Europene, Alexandru Potor își propune să ofere slobozenilor soluții reale la problemele orașului. Printre prioritățile sale se află construirea de noi parcări în municipiu reședință de județ, asfaltarea străzilor din Slobozia Nouă și Bora și creșterea calității apei furnizate locuitorilor orașului.

Va fi refăcut spațiul verde, vor fi extinse locurile de joacă iar învățământul din Slobozia va beneficia de noi clădiri educaționale.

Proiectul candidatului social democrat Alexandru Potor cuprinde și reabilitarea Casei de Cultură a Sindicatelor din Slobozia.

O atenție deosebită va fi acordată dezvoltării economice a orașului. Alexandru Potor este susținut de cea mai puternică organizație PSD din Ialomița, Organizația Municipală Slobozia condusă de Ștefan Țintă.

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel, candidat și el pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean Ialomița, consideră că Alexandru Potor este soluția construirii unui viitor mai bun pentru Slobozia.

Candidatura lui Alexandru Potor la primăria Municipiului Slobozia este susținută și de deputații PSD de Ialomița, Raluca Dumitrescu și Ștefan Mușoiu, candidat social democrat la alegrile europarlamentare. În cadrul evenimentului a fost prezentată și echipa de consilieri locali.

Pe liste se regăsec Adrian Mocioniu, fostul primar al Municipiului Slobozia și Gabriel Mușat, actualul viceprimar al municipiului reședință de județ.

Politica, Stiri