Despre noi

DE CE TELEVIZIUNE PE INTERNET ?

În contextul unei vieti aglomerate, a unei avalanse de produse media si a bogatei oferte de entertainment, fuga de televizor se contureazã ca o tendintã. Televiziunea nu ne mai satisface. De aceea ne mutãm pe internet. Aici putem selecta stirile care ne intereseazã, nu ratãm o informatie pentru cã a sunat cineva la usã si, în plus, avem mereu optiuni interactive. Dacã te-ai sãturat de “purici” si de revizii tehnice, alege TV Ialomita, pentru ca VIITORUL SUNTEM NOI!

Un proiect ambitios, având la baza o echipã tânarã, plinã de vise si idei. Contati pe noi ! Contati pe TV IALOMITA !

mihaela_cirlan_dima
MIHAELA CÎRLAN-DIMA : redactor coordonator
“Dupã 15 ani de jurnalism, consider cã internetul si televiziunea reprezintã combinatia idealã pentru un nou concept multimedia. Pentru multi, este doar un vis mult prea îndrãznet. Pentru noi, înseamnã viitorul.”

luiza_briota3
LUIZA BRIOTÃ – web content editor
“Nu poti fi om de stiri fãrã a fi primul acolo unde se întâmplã ceva. Noi te ajutãm sã fii informat oricând, de oriunde si ori de câte ori doresti.”

norocel_dima
NOROCEL DIMA – editor imagine
“Când am acceptat provocarea de a lucra în echipa TV Ialomita, am stiut cã nu va fi prea usor. Sã nu uitam însã, cã doar lucrurile obtinute cu multã muncã si strãdanie sunt cu adevarat valoroase.”