FarmConect, utilaje moderne și soluții inovatoare pentru o agricultură performantă

Târgul Agriculturii Românești, FarmConect, vine în sprijinul fermierilor cu produse, tehnologii și utilaje modern esențiale pentru o agricultură performantă. Aici sunt expuse combine și tractoare de sute de cai putere ghidate prin satelit, semințe de înaltă calitate menite să asigure o productivitate ridicată, produse inovative de fertilizare și protecția plantelor, dar și echipamente inteligente pentru irigații. De la tractoarele acționate cu abur sau manivelă, de doar câțiva cai putere, expuse în standul Muzeului Național al Agriculturii, vizitatorii pot admira utilajele de ultimă generație atât de necesare astăzi pentru o agricultură competitivă.

Fermierii interesați de tehnologia și genetica agricolă pot găsi la târg ultimele noutăți în domeniu.

Vizitatorii mai pot găsi la Târgul Agriculturii Românești și utilaje de procesat semințe.

Pentru recolte bune este nevoie de sisteme și soluții de irigații inteligente. Echipamentele personalizate pentru fiecare tip de fermă garantează agricultorilor producții mari chiar și în condiții de secetă extremă.

Sistemele antigrindină și de stimulare a precipitațiilor sunt de un real ajutor pentru fermieri.

Misiunea Târgului FarmConect este de a consolida comunitățile locale și de a contribui la dezvolatrea mediului rural, a sectorului agroalimentar și a economiei regionale, cu un accent deosebit pe relația dintre producător și consumator.

FarmConect, Târgul Agriculturii Românești a fost organizat de Forumul Producătorilor și Procesatorilor Profesioniști din România în parteneriat cu Primăria Slobozia și Consiliul Județean Ialomița.

Uncategorized