Radu Paros: “Organizația A.U.R. Slobozia s-a constituit. Acum ne pregătim pentru alegeri !”

AUR Ialomița se află în plin proces de reorganizare. La Slobozia a fost înființată noua organizație municipală, iar liderii locali ai formațiunii se pregătesc de apropierea anului electoral.

Și la nivel național, Alianța pentru Unitatea Românilor încercă să mențină o legătură strânsă cu alegătorii prin proiectul Vara Românilor prin care parlamentarii AUR și-au propus să viziteze toate localitățile din țară.

Coordonatorul AUR Slobozia, Radu Paros a declarat că prioritățile organizației pentru perioada următoare sunt crearea de noi organizații la nivelul județului , atragerea de noi membri, dar și problemele administrației locale.

Pentru desemnarea candidaților la alegerile locale de anul viitor, Radu Paros susține că toți candidații AUR vor fi desemnați în urma unor sondaje, care vor arăta cine se situează cel mai aproape de preferințele electoratului.

Radu Paros a declarat că își va axa campania electorală pe teme administrative și pe problemele cetățenilor.

Radu Paros a mai declarat că de când a revenit în politică afacerile sale au de suferit și că a fost somat și controlat de mai multe ori , acuzându-l pentru asta pe primarul Dragoș Soare.

Politica, Stiri