Turneul internațional de tenis “Naparis Trophy”, ultimele pregătiri

Municipiul Slobozia se pregătește de un eveniment sportiv de anvergură. Duminică, 17 septembrie, va debuta aici turneul de tenis ITF Naparis Trophy, o competiție care, cu siguranță, va marca o nouă eră în lumea tenisului din zonă. Cu două zile înainte de debutul turneului, pregătirile pentru modernizarea Bazei de tenis CSM Unirea Slobozia și a Bazei Tenis Con sunt în plină desfășurare. Se înlocuiește zgura de pe cele 8 terenuri de tenis, se toarnă asfalt, sunt modernizate vestiarele și dușurile și a fost rezolvată problema inundării terenurilor de tenis în cazul unor ploi abundente. Pentru ca totul să fie conform regulamentului Federației Internaționale de Tenis, întreaga comunitate s-a mobilizat. Instituții publice și societăți comerciale au lucrat împreună pentru ca totul să fie gata la timp.

Turneul este organizat de Clubul Spotiv Satori Art în parteneriat cu Consilul Județean Ialomița și Clubul Sportiv Municipal Slobozia. Organizatorii sunt convinși că această competiție va deveni o rampă de lansare pentru jucătoarele de tenis talentate.

Cu premii totale în valoare de 25 de mii de dolari și puncte WTA, turneul Naparis Trophy se anunță o competiție de înaltă ținută sportivă, un eveniment unde pasiunea pentru performanță și excelență sportivă va crea oportunițăți impresionante pentru jucători.

Eveniment, Sport, Stiri