Turneul feminin de tenis “Naparis Trophy” a debutat la Slobozia

Turneul internațional de tenis feminin “Naparis Trophy” a debutat cu meciurile de calificare pe tabloul principal. Timp de o săptămână pe arenele Tenis Con și CSM Unirea Slobozia vor evolua 64 de jucătoare din 20 de state europene. Dotată cu premii în valoare de 25 de mii de dolari, competiția face parte din programul mondial ITF și este cel mai important turneu de tenis de câmp organizat vreodată la Slobozia.

Jucătoarele care vor evolua la Slobozia au vârste cuprinse între 16 și 40 de ani. În timp ce pentru unele, turneul de la Slobozia reprezintă prima participare la o competiție sportivă de asemenea anvergură, pentru altele, care sunt deja în clasamentul mondial, turneul este o confirmare a talentului și a valorii lor.

Mara Ștefania Dumitru joacă tenis de 10 ani, iar aceasta este prima sa participare într-un turneu atât de important.

Pentru ca meciurile să se desfășoare conform regulamentului internațional, organizatorii au asigurat sportivilor cele mai bune condiții. Terenuri refăcute, vestiare modernizate, loc special pentru încălzirea jucătoarelor. De condiția fizică a jucătoarelor din România se va ocupa antrenorul, instructorul și terapeutul Lucian Nicolescu, cel care a pregătit mulți sportivi de performanță printre care și Horia Tecău.

Turneul “Naparis Trophy” se va încheia duminică, 24 septembrie.

Sport, Stiri