Dispensar modern inaugurat la Sudiți

Servicii medicale de calitate pentru locuitorii din comuna Sudiți. Un dispensar modern a fost inaugurat în localitate. Unitatea sanitară funcționează în clădirea reabilitată a fostului dispensar uman și este prevăzută cu cabinet pentru medicina de familie, stomatologie, farmacie și sală de așteptare. Noul dispensar uman a fost sfințit de preoții din localitate și inaugurat în prezența autorităților locale și județene și a deputatului Raluca Dumitrescu.

Investiția în valoare totală de 2.000.000 lei a fost realizată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Cu spații interioare generoase, cabinetele sunt mobilate și echipate cu aparatură medicală modernă.

Cabinetul stomatologic este prevăzut cu echipamente medicale de top și va permite accesul locuitorilor din Sudiți și a celor din satele limitrofe la servicii stomatologice de calitate la prețuri accesibile.

Pentru modernizarea satelor din Ialomița și creare unor condiții de viață decente , autoritățile investesc în domenii esențiale precum asfaltarea și canalizarea.

Dispensarul dispune și de tuburi de oxigen și 4 scaune cu rotile , care pot fi date în custodie pacienților. Pe viitor, autoritățile locale intenționează să investească în dotarea unui cabinet pentru analize medicale, care va funcționa în incinta dispensarului uman.

Administratie, Eveniment, Stiri