Valentin Moraru, candidatul PSD la Primăria Amara, și-a depus candidatura

Valentin Moraru, fiul fostului președinte al Consiliului Județean Ialomița , Victor Moraru și-a depus candidatura pentru primăria orașului Amara. Tânărul candidează pe listele Partidului Social Democrat și spune că își dorește, ca împreună cu echipa de consilieri PSD, să dezvolte localitatea. Valentin Moraru este consilier local și în această calitate s-a implicat activ in ultimii ani în viața comunității. Candidatul social-democrat este convins că programul său electoral conține cele mai bune soluții la multele probleme cu care se confruntă orașul Amara.

Candidatura lui Valentin Moraru este susținută de președintele PSD Ialomița, Marian Pavel, care consideră că sansele ca Valentin Moraru să devină primarul orașului Amara sunt foarte mari.

La depunerea candidaturii, alături de Valentin Moraru a fost și tatăl său, Victor Moraru, fost primar al orașului Amara timp de 4 mandate. Acesta a declarat că își susține fiul în competiția electorală și crede în viitorul social democrat al orașulu

Deputatul PSD Ștefan Mușoiu consideră că tinerețea și determinarea lui Valentin Moraru de a dezvolta orașul Amara vor fi atuurile sale în lupta electorală care va începe pe 10 mai.

Valentin Moraru a declarat ca se așteaptă la o campanie electorală pașnică, bazată pe proiecte, soluții și principii democratice.

Politica, Stiri